Zeneipari szakmai találkozó Tatabányán

2012. május 13-án, vasárnap a zeneipari együttműködésben résztvevő partnerek szakmai találkozója volt Tatabányán a Peron Music Alapítvány szervezésében, amelyet Pap Tibor elnök nyitott meg, aki elmondta: Az elmúlt években szinte teljesen megváltozott a régióban a szereplők összetétele és a zeneipar is erősebb követelményeket támaszt a zenészekkel szemben; a lemezipar törpévé zsugorodása egy ilyen kicsi országban más szemléletet, és hozzáállást követel producertől a produkcióig egyaránt.

A Peron Music Alapítvány első körben a produkciók erősítése, karakteres fejlesztése céljából hívta össze első ízben a hangstúdióban dolgozó hangmérnököket, producereket és szakembereket.

A Peron Music Alapítvány képviseletében Cserteg István kijelentette: A tehetséggondozás rendszerének további fejlesztésével, partnereinkkel azon dolgozunk, hogy a városi és régiós zenei tehetségkutató valósuljon meg a jelenlegi Kárpát-medencét kiszolgáló Peron Music Tehetségkutató mellett. Ez utóbbira idén július 15-ig lehet jelentkezni a www.peronmusic.hu weboldalon. Az év végén először rendezzük meg partnereinkkel a székelyföldi tehetségkutatónkat is. A Magyar Művelődési Intézettel és a dunántúli tehetséggondozó szakemberekkel dolgoztuk ki a felmenő rendszert, amelyben az idei budapesti Hangfoglaláson a zenekarok nemzeti tehetségkutató döntőn mutatkozhatnak be. Ezt a folyamatot a Magyar Hangszerforgalmazók Szövetsége fogja össze. A nemzeti döntőre a tatabányai őszi Peron Music Tehetségkutató győztese is utazhat, és versenghet az 1 millió Ft-os fődíjért.Molnár Tamás producer a Creative Art Center működési rendszerét mutatta be a szakmai találkozó résztvevőinek azzal a céllal, hogy minél többen támogassák igényes munkával a tehetséges zenekarokat a közös siker érdekében. A találkozón résztvevők megerősítették a folyamat szükségességét, és fontosnak tartották, hogy további hasonló szakmai találkozókra kerüljön sor. A folyamathoz csatlakozott a Tatabánya Pont Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda is.


Ajánló

A Peron Music Alapítvány kiadványai kaphatóak a Tatabánya Pont Ajándékboltban (Fő tér 6., Polgármesteri Hivatal, fszt.)Tatabánya Pont
Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán!
SZENT ISTVÁN NAP2018. augusztus 20., hétfő


RÉSZLETES PROGRAM ITT.

 68. TATABÁNYAI BÁNYÁSZNAP
RÉSZLETES PROGRAM ITT.


Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE


Foglalj időben szállást a
68. Tatabányai Bányásznap idejére!
Érdemes!
Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont

 

 

 Iratkozz fel az eseményekre!Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 


 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok