Világsztár testvérpár Tatabányán

Értesítjük a kedves Érdeklődőket, hogy a Földi Imre Sportcsarnokban, 2012. november 16-án este hét órára meghirdetett Irish Dance Tornado előadás elmarad. A jegyeket a vásárlás helyszínén visszaváltják.
Megértésüket köszönik az ír sztepptánc produkció szervezői (2012.11.12.)


(Ír tornádó közelít Tatabányára! Valójában nem egy égi jelenségre, de mindenképpen elsöprő erejű élményre számíthat az, aki megnézi a Catherine Gallagher vezette ír sztepptánc produkciót 2012. november 16-án, pénteken 19 órai kezdettel a Földi Imre Városi Sportcsarnokban!)A The Irish Dance Tornado az ír sztepptánc legkiválóbb táncművészeiből álló társulat. Szólótáncosa és koreográfusa az ír nemzeti bajnok és többszörös világbajnok Catherine Gallagher, aki tagja volt a világhírű Riverdance együttesnek és megannyi vezető társulatnak, akik eme jeles műfajban szórakoztatják a közönséget.
Fantasztikus, hogy egy ilyen őstehetség áll a szuperprodukció élén, ami már csak amiatt is kivételes, mert a világon egyedüliként koreografál és vezet nőként ír sztepp tánctársulatot. A nőiesség, annak minden emocionális többletével, kreativitásával, finomságával, ugyanakkor kirobbanó lendületességével meg is mutatkozik az előadásban, amely egyszerre tartalmaz autentikus ír elemeket és Catherine izgalmas, újszerű, modernebb zenei alapokra helyezett koreográfiáját. A The Irish Dance Tornado egy új különleges színfolt az ír tánc és a táncművészet világában, amelyet frenetikus, élőzenekaros dallamok kísérnek. A géppuskalábú táncosok lábdobpergésének hangja szinte extázisba hozza a közönséget. Catherine dinamikus, szenzációs és lélegzetállító szólókat táncol. Szabad szemmel szinte alig követhető, ahogyan a profi táncművészekből álló társulat elképesztő sebességgel szteppel a lábával a színpadon.
Catherine 5 évesen kezdett táncolni. Tehetsége hamarosan nyilvánvalóvá vált, minden idők legfiatalabb ír sztepp táncosaként tüntették ki az Írország Nemzeti Bajnoka címmel.
Egy idézet a Boston Herald kritikájából: "Soha nem láttam a legendás Michael Flatley-t táncolni, de miután láttam táncolni Catherine Gallaghert, nem is sajnálom, hogy Flatley nem volt ott."
Catherine mindhárom testvére szintén az ír sztepp tánc meghatározó szereplőivé váltak. Barry John Gallagher neve már mindenkinek ismerősen csenghet. Michael Flatley’s Lord of the Dance produkciójában, 10 éven keresztül több mint 1500-szor lépett színpadra. A Las Vegasi csoport kiemelt táncosaként is ismert Barry az egyetlen olyan ír sztepp művész, akinek engedélyezve volt, hogy egyszerre két konkurens - Riverdance; Lord of the Dance- társulatban is fellépjen. Egy történelmi jelentőségű előadás szólistájaként az angol királynő előtt is megmutathatta tehetségét.
Barry John most a világ legújabb tánc showjához csatlakozott, húgához Catherine Gallagherhez, aki létrehozta saját produkcióját The Irish Dance Tornado néven, mely pergő ritmusával, zenéjével, varázslatos látványával mindenképpen magával ragadja, sőt energetizálja a nézőt.
Jöjjön el, nézze meg Catherine Gallagher és a műfaj legtehetségesebb táncosaiból álló együttes produkcióját és ajándékozza meg magát egy életre szóló élménnyel, melyet a szervezők garantálnak!
 
Előadás időpontja:
2012. november 16. 19:00


Helyszín: Földi Imre Városi Sportcsarnok


Jegyek a helyszínen, illetve az IBUSZ és a Fortuna Jegyirodákban kaphatók.


További információ: www.tornadodance.com


Tatabánya Pont
Rendezvényszervező Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 8. Tatabányai Sörfesztivál 
2022. június 17-18-19.
KATTINTS IDE! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
  Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok