Vasúti kedvezmény a tatabányai adventi vásárra látogatóknak


A MÁV-START Zrt. 20%-os mérséklésű kedvezményt biztosít 2016. december 3-án, szombaton és 4-én, vasárnap az Adventi vásáron résztvevők részére Tatabányán 12-20 óra között.



Keresse a MÁV-START Mobilpénzárt az Árpád téren
2016. december 3-án és 4-én!


A teljesárú menetjegyet igénylő, egyéb kedvezménnyel nem rendelkező utasok részére az adventi vásár ideje alatt, annak helyszínén 20% kedvezményes árú vasúti menetjegyet válthat a MÁV-START Zrt. szolgáltatási területére (GYSEV szolgáltatási területe kivételével), bármely viszonylatra, egy útra, illetve 100 km felett menettérti útra is.
A kedvezményes menetjegyek kizárólag az adventi vásár helyszínén a MÁV-START Zrt. által üzemeltetett Mobilpénztárban vásárolhatók meg.


A kedvezményes menetjegy meghatározott napra (az általános szabályok szerint) 60 napos elővéttel váltható. A menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra kiszolgáltatott teljesárú menetjegy érvénytartamával.


VASÚTI MENETREND ITT.


További részleteket a MÁV-Start honlapján talál.

 


 



 

Jöjjön el Ön is a vásárba, ha igazi adventi hangulatra vágyik! A gyermekeket és családjukat kisvonat és naponta 17 órakor, pénteken, szombaton és kiemelt napokon kibővült műsor várja; a felnőtteket vásár, ajándékötletek, ételek, forró italok várják. Fellépnek: Takács Nikolas, Szinetár Dóra, Király Viktor, Radics Gigi, helyi együttesek és művészek, gimnazista, iskolás és óvodás csoportok, lesz jégszobrászat. Szeretettel várjuk Önt is Tatabányán, az Árpád téren!



A RÉSZLETES PROGRAMÉRT KATTINTSON IDE! SZERETETTEL VÁRJUK!





Tatabánya Pont
Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán!



 
Adventi Vásár és Ablaknyitogató

2018. december 2-23.

Tatabánya, Árpád tér





Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE





Turul-madár



Gerecse Kapuja Látogatóközpont




 





 





 

 



Iratkozz fel az eseményekre!







Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 


 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok