Vasúti kedvezmény a tatabányai adventi vásárra látogatóknak


A MÁV-START Zrt. 20%-os mérséklésű kedvezményt biztosít 2016. december 3-án, szombaton és 4-én, vasárnap az Adventi vásáron résztvevők részére Tatabányán 12-20 óra között.Keresse a MÁV-START Mobilpénzárt az Árpád téren
2016. december 3-án és 4-én!


A teljesárú menetjegyet igénylő, egyéb kedvezménnyel nem rendelkező utasok részére az adventi vásár ideje alatt, annak helyszínén 20% kedvezményes árú vasúti menetjegyet válthat a MÁV-START Zrt. szolgáltatási területére (GYSEV szolgáltatási területe kivételével), bármely viszonylatra, egy útra, illetve 100 km felett menettérti útra is.
A kedvezményes menetjegyek kizárólag az adventi vásár helyszínén a MÁV-START Zrt. által üzemeltetett Mobilpénztárban vásárolhatók meg.


A kedvezményes menetjegy meghatározott napra (az általános szabályok szerint) 60 napos elővéttel váltható. A menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra kiszolgáltatott teljesárú menetjegy érvénytartamával.


VASÚTI MENETREND ITT.


További részleteket a MÁV-Start honlapján talál.

 


  

Jöjjön el Ön is a vásárba, ha igazi adventi hangulatra vágyik! A gyermekeket és családjukat kisvonat és naponta 17 órakor, pénteken, szombaton és kiemelt napokon kibővült műsor várja; a felnőtteket vásár, ajándékötletek, ételek, forró italok várják. Fellépnek: Takács Nikolas, Szinetár Dóra, Király Viktor, Radics Gigi, helyi együttesek és művészek, gimnazista, iskolás és óvodás csoportok, lesz jégszobrászat. Szeretettel várjuk Önt is Tatabányán, az Árpád téren!A RÉSZLETES PROGRAMÉRT KATTINTSON IDE! SZERETETTEL VÁRJUK!

Tatabánya Pont
Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

TWITTER

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
 

 

 

 Iratkozz fel az eseményekre!Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok