Tovább bővül az SCS Magyarország Kft. Tatabányán!


Az SCS Stahlschmidt Cable Systems Magyarország Kft. már több, mint 20 éve, 1993 óta megbízhatóan működik Tatabányán. A cég főként az autóipar részére gyárt ülésmozgató és ajtónyitó alkatrészeket olyan megrendelők számára mint például az AUDI, vagy akár a BMW.Az SCS Magyarország Kft. lépésről-lépésre, folyamatosan növeli termelését, dolgozói létszámát és vevőkörét. Tavaly szeptembertől 50 új termék gyártása indult el a tatabányai üzemben, ami 20%-os termelésbővülést jelentett.A jövőben várható további igények megvalósításához, valamint a fejlődés folytatásához az SCS Magyarország Kft. új kollégákat keres elsősorban  operátor, gépbeállító, karbantartó és raktáros pozícióba, hosszú távú stabil munkalehetőséggel.
Az új operátor pozícióban kezdő munkavállalók feladata a betanulást követően a gyártógépek kezelése, működtetése, illetve egyéb egyszerű fizikai munka (például: összeszerelés). A 3 műszakos munkakörre alapfokú végzettséggel és jó kézügyességgel rendelkezőknek mindenképp érdemes pályázni.


A jelentkezéseket személyesen leadva az SCS Magyarország Kft. recepcióján (2800 Tatabánya, Táncsics M. út 2/c.) vagy e-mail-ben (info.hu@scs-cablesystems.com) várják. A munkába állás lehetősége folyamatos, a további lehetőségekért érdemes figyelni a vállalat facebook oldalát.


 


 

Kapcsolódó cikk:

Bemutatkozik az SCS Stahlschmidt


(x)
Tatabánya Pont
Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán!Turul-madárFigyelem!
Építkezés zajlik a Turul-madár

melletti parkolóban és környékén.
Kérjük,
IDE KATTINTVA
tájékozódjon, mielőtt ellátogat az emlékműhöz.
Az építkezés ideje alatt is látogatható a Turul parkerdő!Látványterv


 


Jó szerencsét! Emlékév
2016. december 24.-2017. október 8.
KATTINTSON IDE! 

 Iratkozz fel az eseményekre!Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 


 

  

 


 

Feliratkozás hírlevélre

Email cím:

Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok