Tovább bővül az SCS Magyarország Kft. Tatabányán!


Az SCS Stahlschmidt Cable Systems Magyarország Kft. már több, mint 20 éve, 1993 óta megbízhatóan működik Tatabányán. A cég főként az autóipar részére gyárt ülésmozgató és ajtónyitó alkatrészeket olyan megrendelők számára mint például az AUDI, vagy akár a BMW.Az SCS Magyarország Kft. lépésről-lépésre, folyamatosan növeli termelését, dolgozói létszámát és vevőkörét. Tavaly szeptembertől 50 új termék gyártása indult el a tatabányai üzemben, ami 20%-os termelésbővülést jelentett.A jövőben várható további igények megvalósításához, valamint a fejlődés folytatásához az SCS Magyarország Kft. új kollégákat keres elsősorban  operátor, gépbeállító, karbantartó és raktáros pozícióba, hosszú távú stabil munkalehetőséggel.
Az új operátor pozícióban kezdő munkavállalók feladata a betanulást követően a gyártógépek kezelése, működtetése, illetve egyéb egyszerű fizikai munka (például: összeszerelés). A 3 műszakos munkakörre alapfokú végzettséggel és jó kézügyességgel rendelkezőknek mindenképp érdemes pályázni.


A jelentkezéseket személyesen leadva az SCS Magyarország Kft. recepcióján (2800 Tatabánya, Táncsics M. út 2/c.) vagy e-mail-ben (info.hu@scs-cablesystems.com) várják. A munkába állás lehetősége folyamatos, a további lehetőségekért érdemes figyelni a vállalat facebook oldalát.


 


 

Kapcsolódó cikk:

Bemutatkozik az SCS Stahlschmidt


(x)
Tatabánya Pont
Rendezvényszervező Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 8. Tatabányai Sörfesztivál 
2022. június 17-18-19.
KATTINTS IDE! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
  Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok