Tomboló nyárvége Tatabányán


Idén is igazi tomboló nyárvége vár mindenkire szerte a városban. 2013 augusztusában a Tatabánya Pont Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda több koncerttel, előadásokkal és változatos vásárokkal, különleges műsorokkal készül búcsúztatni a nyarat.

 Ebben az évben is  a Csónakázó-tónál ünnepeljük államalapító Szent István király ünnepét


2013. augusztus 20-án családi programokkal, lovas és harcművészeti bemutatókkal, gyerekprogramokkal,  játszóházzal várunk kicsiket és nagyokat egyaránt. Délután fél háromtól a Szent Borbála térről a Köztársaság úton keresztül a Csónakázó-tóig látványos zenés-táncos felvonulás lesz lovasok, lovasfogatok és táncegyüttesek közreműködésével, majd este Charlie és az Abrakzabra együttes koncertjével és hatalmas tűzijátékkal zárul a nap. A rendezvény ingyenes!

Gyere el, csatlakozz Te is! Kattints ide! 

X. IMA Mazsorett Európa Bajnokság a Városközpontban


Idén Tatabánya ad otthont a jubileumi Mazsorett Európa Bajnokságnak a városközpontban. A megnyitó ünnepségre 2013. augusztus 22-én, csütörtökön 10 órakor kerül sor. A Szent Borbála térről az Árpád téren keresztül közel 1400, külföldről és Magyarországról érkező versenyző színpompás felvonulásával indul el a 4 napig tartó nemzetközi megmérettetés.2013. augusztus 24-én, szombaton sor kerül a Miss Majorette 2013 eredményhirdetésére és a záróbulin a The Carbonfools együttes zenéjére táncolhat az, aki  ellátogat a városközpontba. A rendezvény ingyenes!További részletek a X. IMA Mazsorett Európa-bajnokságról itt.

 63. Tatabányai Bányásznapok


Ismét jó hangulatra és kiváló zenékre számíthatnak az idei bányásznap iránt érdeklődők a Május 1. parkban. 2013. augusztus 30-án, pénteken este Fenyő Miklós nosztalgiazenéjét élvezhetjük, augusztus 31-én, szombaton este az Irie Maffia együttes játszik, de aki kedveli a Stand Up Comedy műfaját, az sem fog unatkozni, mert szombaton a Szomszédnéni Produkciós Iroda (Bálint Csaba és Tóth Szabolcs) lép színpadra.
Az elmaradhatatlan kézműves és kirakodóvásár mellett kiváló ételeket és italokat kóstolgathatnak, de a gyerekekről sem feledkeztünk meg, hiszen a szokásos gyermekparadicsom várja a családokat a Május 1. parkba. A rendezvény ingyenes!Részletes program hamarosan...Részletes program hamarosan...Fő támogató:
Tatabánya Megyei Jogú Város

Tatabánya Pont
Rendezvényszervező Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 8. Tatabányai Sörfesztivál 
2022. június 17-18-19.
KATTINTS IDE! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
  Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok