Több ezren Robiék fesztiválján


Tatabánya egy igazán különleges sörfesztiválnak adott otthont október első hétvégéjén. Szücs Robi nyerte a Milliónyi Soproni Élmény fődíját, egy teljesen rá és a barátaira szabott sörfesztivált.


"Városunk örömmel adja a helyszínt ehhez a remek fesztiválhoz, büszkénk vagyunk Robira, hogy ilyen kitartóan töltötte fel a kódokat a Soproni honlapjára. Köszönjük, hogy ilyen fantasztikus programokkal kedveskedik nekünk ezen a szép napon!" – mondta el Schmidt Csaba, Tatabánya polgármestere a fesztivál megnyitásakor.
Robi a sörfesztiválját a Megyeháza parkolóba álmodta meg, és talán nem is gondolta a szervezésnél, de kellett is a hely, ugyanis több mint 6000-en jöttek el, a tér teljesen megtelt.
 


A fellépők és programok összeállításánál a szerencsés Soproni fogyasztó mindenkire gondolt: A rockerek számára a Dorothy zenekarral kedveskedett, a fiataloknak a Halott Pénzt hozta el, a dobok rajongóit a Strokes ütő együttes kápráztatta el és a nevetni vágyókat Felméri Péter (Stand-up comedy) szórakoztatta.
„Hatalmas álmom válik valóra azzal, hogy ma vendégül látom nem csak a barátaimat, de egész T-bányát a saját fesztiválomon! Mindenkinek jó szórakozást kívánok és köszönöm, hogy eljöttetek! Kezdődjön a buli!”– mondta el a szerencsés Soproni fogyasztó.


 
 „Szerettük volna, ha minden korosztály megtalálja a számára megfelelő ajándékot, ezért a milliónyi nyeremény csapolt sörből, sörnyitóból és Budapest Park jegyekből állt össze.  De mi is lehetne annál jobb, mint az, ha valaki a saját sörfesztiválját rendezheti meg, és hívhatja meg a barátait? Ezt tehette most Robi is, 30 barátját és egész Tatabányát hívta meg a nevével jegyzett fesztiválra ma. Gratulálunk Robinak, és vele együtt mi is jó szórakozást kívánunk mindenkinek” – mondta Palkó András, a Soproni Group Márkamenedzsere. 

A Milliónyi Soproni Élmény promócióban majdnem negyedmillió kódot töltöttek fel, 45 000-en regisztráltak a játékba a saját sörfesztiválért, 15 000 ember nyert koncertjegy csomagot, ők ötödmagukkal élvezhették valamelyik nyári koncertet a Budapest Parkban és számtalan más azonnali nyeremény is gazdára talált.
Tatabánya Pont
Rendezvényszervező Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 8. Tatabányai Sörfesztivál 
2022. június 17-18-19.
KATTINTS IDE! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
  Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok