Több ezren Robiék fesztiválján


Tatabánya egy igazán különleges sörfesztiválnak adott otthont október első hétvégéjén. Szücs Robi nyerte a Milliónyi Soproni Élmény fődíját, egy teljesen rá és a barátaira szabott sörfesztivált.


"Városunk örömmel adja a helyszínt ehhez a remek fesztiválhoz, büszkénk vagyunk Robira, hogy ilyen kitartóan töltötte fel a kódokat a Soproni honlapjára. Köszönjük, hogy ilyen fantasztikus programokkal kedveskedik nekünk ezen a szép napon!" – mondta el Schmidt Csaba, Tatabánya polgármestere a fesztivál megnyitásakor.
Robi a sörfesztiválját a Megyeháza parkolóba álmodta meg, és talán nem is gondolta a szervezésnél, de kellett is a hely, ugyanis több mint 6000-en jöttek el, a tér teljesen megtelt.
 


A fellépők és programok összeállításánál a szerencsés Soproni fogyasztó mindenkire gondolt: A rockerek számára a Dorothy zenekarral kedveskedett, a fiataloknak a Halott Pénzt hozta el, a dobok rajongóit a Strokes ütő együttes kápráztatta el és a nevetni vágyókat Felméri Péter (Stand-up comedy) szórakoztatta.
„Hatalmas álmom válik valóra azzal, hogy ma vendégül látom nem csak a barátaimat, de egész T-bányát a saját fesztiválomon! Mindenkinek jó szórakozást kívánok és köszönöm, hogy eljöttetek! Kezdődjön a buli!”– mondta el a szerencsés Soproni fogyasztó.


 
 „Szerettük volna, ha minden korosztály megtalálja a számára megfelelő ajándékot, ezért a milliónyi nyeremény csapolt sörből, sörnyitóból és Budapest Park jegyekből állt össze.  De mi is lehetne annál jobb, mint az, ha valaki a saját sörfesztiválját rendezheti meg, és hívhatja meg a barátait? Ezt tehette most Robi is, 30 barátját és egész Tatabányát hívta meg a nevével jegyzett fesztiválra ma. Gratulálunk Robinak, és vele együtt mi is jó szórakozást kívánunk mindenkinek” – mondta Palkó András, a Soproni Group Márkamenedzsere. 

A Milliónyi Soproni Élmény promócióban majdnem negyedmillió kódot töltöttek fel, 45 000-en regisztráltak a játékba a saját sörfesztiválért, 15 000 ember nyert koncertjegy csomagot, ők ötödmagukkal élvezhették valamelyik nyári koncertet a Budapest Parkban és számtalan más azonnali nyeremény is gazdára talált.
Tatabánya Pont
Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán!
SZENT ISTVÁN NAP2018. augusztus 20., hétfő


RÉSZLETES PROGRAM ITT.

 68. TATABÁNYAI BÁNYÁSZNAP
RÉSZLETES PROGRAM ITT.


Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE


Foglalj időben szállást a
68. Tatabányai Bányásznap idejére!
Érdemes!
Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont

 

 

 Iratkozz fel az eseményekre!Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 


 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok