Több ezren az Árpád téren Szilveszterkor


Hajnalig tartó utcabállal köszöntötték az újévet az Árpád téren 2014. január elsején hajnalban. Városunkban kerékpáros felvonulással és az Árpád téren koncerttel, látványos tűzijátékkal ünnepelhetett mindaz, aki vidám társaságban szerette volna búcsúztatni a 2013-as, illetve köszönteni a 2014-es évet.

A korábban a Facebookon meghirdetett évvégi fotófeltöltő játék nyertese átvette a Samsung Galaxy TAB 3 tabletet és egy nagy üveg pezsgőt Schmidt Csaba polgármestertől.  

Tatabánya szilveszteri mulatságán az érdeklődés felülmúlta a szervezők várakozásait. Csaknem kétezren gondolták úgy, hogy a megyeszékhely szívében töltik el az ünnepi pillanatokat. A Tatabánya Pont Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda díjmentes programjára sokan hoztak magukkal, hogy már éjfél előtt beharsogják a teret. A Story Zenekar a 80-as és a 90-es évek válogatásaival érkezett és alapozta meg tíz órától a jó hangulatot.
Éjfélkor pedig megkezdődött a színpompás tűzijáték is, a polgármesteri hivatal épületének tetejéről égre rajzolt látványosságot nagy tapssal értékelték az óévbúcsúztatók. A konfetti felhőben ünneplők mindez után Makszim zenéjére mulattak, és ünnepelték az újév első napját.Együttműködő partner és támogató: Vértes Agorája
Támogatók: OTP Bank, Tatabánya Önkormányzata és Polgármesteri Hivatala, T-Szol, Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.,

Köszönjük a látogatóknak, hogy ilyen sokan eljöttek és a támogatóknak a segítséget!


forrás: 24 óra
fotó: Tatabánya Pont

Tatabánya Pont
Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán!Turul-madárFigyelem!
Építkezés zajlik a Turul-madár

melletti parkolóban és környékén.
Kérjük,
IDE KATTINTVA
tájékozódjon, mielőtt ellátogat az emlékműhöz.
Az építkezés ideje alatt is látogatható a Turul parkerdő!Látványterv


 


Jó szerencsét! Emlékév
2016. december 24.-2017. október 8.
KATTINTSON IDE! 

 Iratkozz fel az eseményekre!Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 


 

  

 


 

Feliratkozás hírlevélre

Email cím:

Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok