The Carbonfools: Szén alapú életformák vagyunk


A Mazsorett Európa-Bajnokság fénypontjaként 2013. augusztus 24-én, szombaton fellépő The Carbonfools együttesből a zenekar dj-je, Titusz válaszolt a Tatabánya Pont kérdéseire és adott egy kis bepillantást az együttes kulisszái mögé.A fotó 2012. szeptember 15-én készült Budapesten. (fotó: Tatabánya Pont)


Tatabánya Pont: Honnan jött ez a név? Tatabányán, mint egykori bányászvárosban ez főleg érdekességként hat.

Titusz: A zenekar neve alapvetően egy tükörfordításból keletkezett szójáték: szénhülyék. De, ha akarunk neki valami filozofikus színezetet is adni, akkor mondhatjuk azt, hogy alapvetően szén alapú életformák vagyunk.A fotó 2013. augusztus 19-én készült Tatán, a JamboFesten. (fotó: Tatabánya Pont)Tatabánya Pont: Kinek köszönhető ez az egyedi stílus és hangzás?

Titusz: Talán annak a lépcsőzetesen felépülő közös munkának, hogy a zenét alapvetően én írom, amikor elkészülök egy vázzal, akkor megmutatom a srácoknak, ők pedig tovább színezgetik.Tatabánya Pont: Miért éppen angol nyelvűek a dalok?

Titusz: Mert ugyanúgy nemzetközi nyelv, mint a zene is.A fotó 2013. augusztus 19-én készült Tatán, a JamboFesten. (fotó: Tatabánya Pont)


Tatabánya Pont: Nagyon ötletes volt az új klip Balázs "esküvőjéről", mesélj erről kicsit...

Titusz: Az utóbbi klipjeink általában relatíve nagy stábbal nagy költségvetéssel készültek. Most azt találtuk ki, csináljunk valami egyszerűt, valami lowbudget trashy videót. A klip alapvetően a dalszöveget dolgozza fel. Amikor kezdett összeállni a dolog, akkor találtuk ki, hogy miért ne dobjuk be egy kedves kis médiahacknek a forgatást. Sokan bevették a dolgot..., persze a forgatás napján minden kiderült.
Tatabánya Pont: Mit üzensz a tatabányai közönségnek?

Titusz: Most jött a hír, hogy extrameglepetés is lesz a koncerten. De majd szombaton minden kiderül...


Holicsek Szilvia
 Tatabánya Pont
Rendezvényszervező Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 8. Tatabányai Sörfesztivál 
2022. június 17-18-19.
KATTINTS IDE! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
  Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok