Sikeres volt az első tatabányai könnyűzenei tehetségtalálkozó

Újszerű programmal ünnepelte a Peron Music Alapítvány Tatabánya város 65. születésnapját és a Zene Világnapját. 2012. október 13-án a tatabányai Puskin Művelődési Házban zajlott az I. Könnyűzenei Tehetségek Találkozója, melynek védnöke Schmidt Csaba polgármester úr volt. Az egész napos rendezvényt dr. Kancz Csaba alpolgármester nyitotta meg. Köszöntőjében hangsúlyozta, hogy nagyon fontos a tehetségek gondozása, fejlesztése, valamint a sikeres tehetségek érdekében sok szakember, szülő, tehetség közös találkozása és munkája.


Konkoly Csenge énekel (További képekért kattintson a fotóra!)

A nap folyamán több különböző ingyenes programban gyermekek, fiatalok szerepelhettek a színpadon. A Peron Music Alapítvány tavaly elkezdett tehetségpontos munkájában egyaránt fontos szerep jut a tehetségnek, családjuknak, mentoroknak, pedagógusoknak. Ez a szemlélet vezette a munkatársakat ahhoz, hogy újszerű rendezvény születhessen a Peron Music gondozásában. Ebben egyaránt fontos a bemutatkozás, szereplés és szakmai munka is. Ez zajlott a tatabányaiak közös részvételével a Puskin Művelődési Házban - nyilatkozta Pap Tibor, az alapítvány elnöke.


Gerencsér Patrik (További képekért kattintson a fotóra!)

A 10 órai megnyitót követően a programban fellépett: Szabó Bence Tatabánya Város Fúvószenekarának Kisegyüttese kíséretében, Konkoly Csenge, Gerencsér Patrik, Sárberki Óvoda Gyémántcsiszolók Tehetséggondozó Műhelyének gyermekei és a Kodály Zoltán Általános Iskola Kórusa lépett fel Salló Győzőné irányításával. Délután jöttek a zenekarok: a Scage, a Jönami Jön, Varga Lilla és a Hello Pisti, valamint a Mellékhatások. Este a Váczi Eszter Quartet remek koncertje és videoklip bemutatója zárta a napot.


Kodály Zoltán Általános Iskola Kórusa (További képekért kattintson a fotóra!)


A tehetségekkel való áldozatos munka a város intézményinek, szervezeteinek, lakóinak közös ügye. Természetesen kevesek lesznek igazi kiválóságok, de a sok örömmel járó tehetséggondozó munka akkor is fontos, ha sok fiatal ezáltal örömmel, és boldogan élheti meg sikereit és életét.

A rendezvény sikerét támogatták:
Agora Nonprofit Kft. - Puskin Művelődési Ház, Tatabánya Pont, Vértes Volán Zrt, ÉDV Zrt, Pataki Zoltánné, Bagó Attila, Bereznai Csaba, dr. Kancz Csaba, Ablonczy Dánielné, Pleier Tamás, Magyarné Kocsis Andrea, Salló Győző és a Peron Music Alapítvány önkéntesei.
Tatabánya Pont
Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán!Turul-madárFigyelem!
Építkezés zajlik a Turul-madár

melletti parkolóban és környékén.
Kérjük,
IDE KATTINTVA
tájékozódjon, mielőtt ellátogat az emlékműhöz.
Az építkezés ideje alatt is látogatható a Turul parkerdő!Látványterv


 


Jó szerencsét! Emlékév
2016. december 24.-2017. október 8.
KATTINTSON IDE! 

 Iratkozz fel az eseményekre!Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 


 

  

 


 

Feliratkozás hírlevélre

Email cím:

Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok