Negyedik malackodás a városközpontban


A IV. Tatabányai Malacságokon, 2017. február 11-én, szombaton egész napra megtelt az Árpád tér. A kolbásztöltő versenyen huszonnégy csapat mérkőzött meg a legfinomabb kolbász elkészítője címért. A zsűri hét díjat osztott ki a legsikeresebb csapatok között. Az ízek, fűszerezés mellett a hangulatot, az egységes megjelenést is szem előtt tartva hozták meg döntésüket.További képekért kattintson a fotóra! Érdemes!

A nemes versengésben végül a Fekve-Tölts csapata bizonyult a legjobbnak, megelőzve a Bánhida Kolbásza és az OMBKE-3 Házi Szőttes csapatát. Különdíj járt a legvidámabb menyecskéknek, azaz az Ovisok(k)nak (Kertvárosi Óvoda) , a legjókedvűbb uraknak, azaz az OMBKE-1 Mány 1/A. csapatának, a különleges megjelenésért a Pintér Teamnek és az egyediségért a Herman Judos Szülőknek is járt díj.

 Kövessen minket Instagramon is!


Kövessen minket Twitteren is!

 


 További képekért kattintson a fotóra! Érdemes!

A város hentesboltjai közül az online szavazás és a helyben leadott voksok alapján a legcsaládiasabb a Gábor Hentes üzlete lett, a leggyorsabb kiszolgálásért a Benyó Húsbolt, míg termék kategóriában a Pannon Húsbolt vehetett át elismerést.

 


További képekért kattintson a fotóra! Érdemes!A rendezvényen több ezer látogató vett részt, aktívan, derűsen, az együttlét érzésének örömét megélve töltötte el február második szombatját. A gasztronómiai program az idén is igazi baráti, családi eseménnyé vált, a rendezvényt Soltész Rezső és Szűcs Judith koncertje zárták.Szerző:
Sugár Gabi

Fotók: Hegyi Levente, Godó Sanyi, Keresztesi László, Szutter Levente
Videó: CHS Studio - Czitrovszky Tamás

Szervező:
Tatabánya Pont Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda - Juhász Ildikó, Somogyi Szandra, Sugár Gabi, Németh Angéla, Bartal Vilmos, Kőrösligeti Péter, Szutter Levente

Fő támogató: Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata
Együttműködő partner: Agora Nonrpofit Kft., T-szol Zrt, Turul Kávézó és Étterem, Benyú Húsbolt, Gábor Hentes, Pannon Húsbolt, Toncsi Pecsenye, Spar Magyarország

 Kapcsolódó cikk a Kemma.hu-n:
Soltész Rezső: Mindig is egy produktív, tettre kész pali voltam

Tatabánya Pont
Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán!
SZENT ISTVÁN NAP2018. augusztus 20., hétfő


RÉSZLETES PROGRAM ITT.

 68. TATABÁNYAI BÁNYÁSZNAP
RÉSZLETES PROGRAM ITT.


Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE


Foglalj időben szállást a
68. Tatabányai Bányásznap idejére!
Érdemes!
Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont

 

 

 Iratkozz fel az eseményekre!Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 


 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok