Látogatórekord dőlt meg a IV. Tatabányai Sörfesztiválon


Minden eddiginél többen voltak a IV. Tatabányai Sörfesztivál, amely 2016. június 17-19. között került megrendezésre Tatabánya központjában. A látogatók péntek és vasárnap között több mint 50 féle sört kóstolhattak meg és a széles programkínálatban megtalálhatták a Halott Pénzt, Superstereot, Péterfy Borit, Hooliganst, Beatricet, Vad Fruttikat, Wallkingst, Zaporozsecet, Gryllus Vilmost, Makszimot, Dj Sinyót és a sok helyi és környékbeli fellépőt. A gasztronómiai kínálat mellett a vidámpark is szórakoztatta a közönséget.Nézze meg a pénteki napról készült videót itt:Nézze meg a szombati napról készült videót itt:Nézze meg a vasárnapról készült videót itt:

 

Köszönet


Sok szép emlék maradt a 2016-os Tatabányai Sörfesztivál után. Koncertek, bulik, sok-sok finom sör és más finomság, EB szurkolás, vásár, vidámpark... Köszönjük Nektek, kedves Fesztiválozók és Látogatók, hogy ilyen sokan eljöttetek 2016. június 17-19. között!

Mindez természetesen nem jöhetett volna létre a támogatók nélkül. Külön köszönjük Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzatának, a Grundfosnak, a UPC Magyarországnak, a Dot-Ing Ingatlanirodának, az Exedy-Dynax-nek, a Sanmina SCI-nek! És köszönjük az együttműködést partnereinknek: Forrás Rádió, TKTV, MiTatabányánk, KEMINFÓ Magazin, Lokál Tatabánya, tatabanya.hu, infotatabanya.hu, Szuperinfo, 24 Óra, CHS Stúdió, továbbá: A Vértes Agorája, T-Szol Zrt., Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, Tatabánya Megyei Jogú Város Közterület-felügyelete, Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., Sipos Vidámpark, Tatabánya Városi Szabadidősport Szövetség, Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság, Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Országos Mentőszolgálat Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága - Tatabányai Mentőállomás, Magyar Vöröskereszt Tatabányai Szervezete, Otthon Segítünk Alapítvány.

Köszönjük a fellépőknek, hogy eljöttek hozzánk! Megtiszteltetés számunkra, hogy fogadhattuk az együtteseket, előadókat, DJ-ket, egyesületeket, csoportokat, mindenkit, akik tágabb vagy szűkebb Hazánk bármely szegletéből is érkeztek!

És nem utolsó sorban köszönet a munkatársaknak, a crew-nak vagyis a műszaki csapatnak, a lelkes diák segítőknek, a vendéglátósoknak, az árusoknak, hostesseknek, hogy dolgoztak, dolgoztak, és dolgoztak. Köszönjük, hogy bírtátok a gyűrődést! :-)

KÖSZÖNET MINDEZÉRT! 2017-ben találkozunk az V. Tatabányai Sörfesztiválon!

 Tatabánya Pont
Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán!
SZENT ISTVÁN NAP2018. augusztus 20., hétfő


RÉSZLETES PROGRAM ITT.

 68. TATABÁNYAI BÁNYÁSZNAP
RÉSZLETES PROGRAM ITT.


Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE


Foglalj időben szállást a
68. Tatabányai Bányásznap idejére!
Érdemes!
Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont

 

 

 Iratkozz fel az eseményekre!Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 


 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok