IV. Pünkösdi Forgórózsa Fesztivál

 

2014. június 8-án és 9-én kerül megrendezésre a IV. Pünkösdi Forgórózsa Fesztivál a Vértes Agorájában és környékén. A kétnapos fesztivál legfontosabb programja, hogy az adott tájegységből meghívott idős hagyományőrzőkkel találkozhassanak az érdeklődők, megtekinthessék műsorukat, a még élő hagyományaikat, népviseletüket, közvetlen környezetükből bemutatásra kerülő, féltve őrzött népművészetüket.

 

 

2014-ben a kiemelt tájegységekről palóc és mezőségi magyar vendégeket várunk, itt lesz a Dobroda zenekar, a Magyarpalatkai Banda, a Fölszállott a páva kiemelkedő tehetségei és Korpás Éva. Színpadra lépnek a II. Forgórózsa KI-MIT-TUD legjobbjai is. Számos gyermekprogrammal; kézműveskedéssel, bábműsorral, gyermekkoncerttel, gyermektáncházzal várjuk a kicsiket és hasonlóan tartalmas időtöltésre számíthatnak a felnőttek is. Muzsikál a Dobroda zenekar és a Magyarpalatkai Banda.

 

 

A fesztivál zárókoncertjét Sebestyén Márta adja június 9-én, hétfőn 18 órától a Vértes Agorája nagytermében. Vendégei lesznek Andrejszki Judit, a Magyarpalatkai Banda és Kurdi Gábor. Jegyek a Vértes Agorája jegypénztárában vagy a www.avertesagoraja.hu honlapon online vásárolhatók.

 

 

A IV. Pünkösdi Forgórózsa Fesztivál részletes programja ide kattintva olvasható.

A fesztivál szervezői a Forgórózsa Népművészeti Központ és a Vértes Agorája.

 

A szervezők mindenkit szeretettel várnak!
Tatabánya Pont
Rendezvényszervező Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 8. Tatabányai Sörfesztivál 
2022. június 17-18-19.
KATTINTS IDE! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
  Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok