Hamarosan nyit a Vértes Agorája


A visszaszámlálás a végéhez közeledik. A nagyközönség április elején veheti birtokba Tatabánya szívében az egykori Közművelődés Házának újraélesztett épületét.
Az ókori Görögországban a városok központi tere volt. Az Agora Tatabányán multifunkcionális közösségi központ lesz, amelynek kivitelezése mostanra a célegyenesbe ért.
A homlokzattal már ismerkednek egy ideje a városlakók: a sötétszürke, narancs és piros trespa lapokkal, süttői mészkővel burkolt épület vonzza a tekintetet. A nagy üvegfelületeken bekukkantva kívülről is látszik, hogy odabent gőzerővel folyik a munka.
Az építési területen Sámuel Botond, az Agora Nonprofit Kft. ügyvezetője mutatja büszkén, hol lesz a Tatabánya Pont ügyféltere, a Start Tehetségpont "üvegkalitkája", hol a lift, milyen hosszú a bárpult az étteremben és stílusos a 268 fix ülőhellyel ellátott és további 200 székkel bővíthető korszerű színházterem.
A megújult épület minden zege és zuga meglepetést rejt: a 120 személyes kamaraterem háromfelé tagolható, a gyerekmegőrző helyisége napfényben úszik, a hatalmas raktárba teherautóval is be lehet állni. Nincs már messze április első hétvégéje, amikor végre bárki előtt kinyílik az új, fotocellás bejárat.

forrás: Kemma.hu
Tatabánya Pont
Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán!Turul-madárFigyelem!
Építkezés zajlik a Turul-madár

melletti parkolóban és környékén.
Kérjük,
IDE KATTINTVA
tájékozódjon, mielőtt ellátogat az emlékműhöz.
Az építkezés ideje alatt is látogatható a Turul parkerdő!Látványterv


 


Jó szerencsét! Emlékév
2016. december 24.-2017. október 8.
KATTINTSON IDE! 

 Iratkozz fel az eseményekre!Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 


 

  

 


 

Feliratkozás hírlevélre

Email cím:

Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok