Gyorsasági Görkorcsolyázó Európa Kupát rendeztek Tatabányán


2013. május 18-19-én második alkalommal tartottak Európa Kupa futamot az Olimpiai úti görkorcsolyapályán. A Tatabányai Diákkorcsolyázó Egyesület (TDKE) rendezésében kilenc nemzet mintegy 170 sportolója küzdött a helyezésekért, valamint a Turul Kupán való jobb szereplésért.További képekért kattintson a fotóra! Érdemes!


A viadal fővédnöke Schmidt Csaba polgármester megnyitójában elmondta: a város fontosnak tartja a sport támogatását, hiszen a sportolás sok embert megmozgat, akár versenyszerűen vagy hobbi szinten művelik azt. Egyebek mellett ennek a segítését szolgálja az Egészséges Tatabányáért Program (ETP) is - hangsúlyozta.


További képekért kattintson a fotóra! Érdemes!


A polgármester kiemelte: Tatabánya büszke arra, hogy ilyen szép görkorcsolyapályája van és klubjának versenyzői is sikeresek. A versenyzőket köszöntötte a Magyar Országos Görkorcsolyázó Sportági Szövetség (MOGSZ) elnökségi tagja, Garzó Erika is. Ezután a főszerep már a versenyzőké volt, hogy a tükörsima aszfalton minél jobb időeredményt és helyezést érjenek el.


További képekért kattintson a fotóra! Érdemes!


A tatabányai versenyzők eredményei az Európa Kupán:Balról jobbra: Szatmári Nikoletta, Kun Balázs, Remete Solt, Makszim Zsombor (fotó: tatabanya.hu) További képekért kattintson a fotóra! Érdemes!


1. Makszim Zsombor (junior A), Szatmári Nikoletta egy 3 és egy 5. helyezés, Remete Solt 3. és 4. helyezés, Kun Balázs 2. és 6. helyezés.


Turul Kupa:

Tóth Eszter 1. helyezés,Gengeliczky Dorottya 3. helyezés. Fábián Fanni 2.,Gyurmánczi Dániel két 2. és egy 3. helyezés. Soós Richárd 2. helyezés, Vida Ádám 3. helyezés. Mohi Csilla 3. helyezés.


A TDKE edzői:

Lugosi László, Moravcsik-Fecskés Orsolya és Németh Tiborforrás: tatabanya.hu

 


Kapcsolódó interjú:


Moravcsik-Fecskés Orsolya: Tatabányán Gyorsasági Görkorcsolyázó Európa Kupa lesz májusban

Tatabánya Pont
Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán!
SZENT ISTVÁN NAP2018. augusztus 20., hétfő


RÉSZLETES PROGRAM ITT.

 68. TATABÁNYAI BÁNYÁSZNAP
RÉSZLETES PROGRAM ITT.


Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE


Foglalj időben szállást a
68. Tatabányai Bányásznap idejére!
Érdemes!
Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont

 

 

 Iratkozz fel az eseményekre!Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 


 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok