Egyszerűen nagyszerű: Szabó Réka Virág Manufaktúrája


Interjú – Szabó Réka: Beléptem a tatabányai Komáromi út 27-es szám alatt álló kis üzletbe és a mosolygós tulajdonos, Szabó Réka nyomban elém sietett, hogy hellyel, valamint friss kávéval kínáljon. A századfordulós szófa, ízléses téli dekoráció és egyszerű berendezés igazán otthonossá tette a kis helyiséget. Réka készségesen válaszolt a Tatabánya Pont kérdéseire és mutatta be a Virág Manufaktúrát.Szabó Réka: Nagy álmom volt, hogy legyen egy virágüzletem. Korábban teljesen más szakterületen dolgoztam, így hatalmas lépés volt számomra, mikor 2016. szeptember 2-án megnyitottam a Virág Manufaktúrát. Ez a korábbi tevékenységemhez képest teljesen más közeg, sok kreativitást igényel és minden nap hoz valami újat. Szeretek örömet szerezni az embereknek vagy segíteni nekik abban, hogy örömet szerezhessenek másoknak.Szabó Réka tulajdonos (jobbra) munkatársával, Larával (balra)


Tatabánya Pont: Nem csak virágkötészettel foglalkoznak...
Szabó Réka: Bár ez a fő profilunk, számos más területre is kiterjed a munkánk. Vállalunk teljes teremdíszítést rendezvényeken és esküvőkön, lakásdekorációt, ajándékcsomagolást, és akár karácsonyfa díszítést is. Nagyon fontos számomra, hogy aki belép hozzánk valamilyen virághoz, dekorációhoz kötődő elképzeléssel, az elégedetten, és boldogan távozzon tőlünk. Szeretem az új kihívásokat, a különleges felkéréseket!


Tatabánya Pont: Sok mindent látok a polcokon, a cserepes rózsától a bőrkesztyűig.
Szabó Réka: A vágott és cserepes virágok mellett különlegesség üzletünkben, hogy lakásdekorációs kellékeket, kávét, bort, hévízi termálvizes szappant valamint az 1861 Pécsi Kesztyű Manufaktúra kesztyűit és ékszereit egyaránt megtalálja nálunk a vásárló.Tatabánya Pont: A Valentin napra mivel készülnek a szerelmeseknek?
Szabó Réka: Valentin napon nem csak a hagyományos vörös rózsával, hanem friss tavaszi virágcsokrokkal, valamint tartós rózsadobozokkal várjuk a vásárlókat, melyek hosszú hónapokig megőrzik természetes szépségüket. Virágdobozainkba bármilyen ajándékot “el tudunk rejteni”, akár egy üveg finom pezsgőt - ami szintén beszerezhető az üzletben - akár egy szép ékszert is. Ezen kívül partnerségben vagyunk a Bubblebox-szal, így a virágok mellé egyedi feliratos, pomponos, szív alakú, flitteres lufikat és óriás lufikat kínálunk. Természetesen Valentin napon is vállalunk kiszállítást.Tatabánya Pont: Érkezett már valami extrém megrendelésük Valentin napra?
Szabó Réka: Úgy érzem, nincs extrém kívánság, ugyanis mindenhez úgy állunk hozzá a kolléganőmmel, hogy úgyis meg tudjuk csinálni, bármi legyen is a kérés.Tatabánya Pont: Tavaly Ön készítette Tatabánya Megyei Jogú Város adventi koszorúját is.
Szabó Réka: Valóban. Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy elfogadták a felajánlásomat. Kihívást jelentett a koszorú elkészítése, ugyanis még soha nem dolgoztam ekkora gyertyákkal és dekorációs kiegészítőkkel. A munkafolyamatot hosszas tervezgetés előzte meg, de úgy érzem, a végeredmény tökéletesen képviseli a Virág Manufaktúra egyszerű, letisztult és finom stílusát.


Tatabánya Pont: Ha már virágbolt: az Ön számára melyek a legkedvesebb virágok?
Szabó Réka: Kedvencem a tulipán és a hortenzia.


Tatabánya Pont: Több új szolgáltatással bővültek. Hallhatnánk erről?
Szabó Réka: Bevezettük a kártyás fizetési módot, valamint - ahogy már korábban is említettem - beindult a házhoz szállítási szolgáltatásunk is. További különlegesség, hogy Facebookon keresztül is tud rendelni tőlünk a vásárló. Akár képeket is küldhet arról, hogy mi az elképzelése, vagy milyen a lakása, hogy a lehető legjobban illő kompozíciót tudjuk elkészíteni a számára - csokorról, koszorúról vagy dekorációs termékről is legyen szó. Folyamatosan keressük az újabb lehetőségeket a megújulásra, arra, miként tudnánk a vevők igényeit a legjobban kiszolgálni.
Meseszép virágokkal készülnek Önöknek!
Megrendelték már?
Telefon: +36-30-5154588
Cím: Tatabánya-Újváros, Komáromi út 27.Szöveg: Barkaszi Gabriella - Tatabánya Pont
Fotó: Szutter Levente, Bartal Vilmos

---------------------------------------
(x)
Szabó Réka az Agora Nonprofit Kft. - Tatabánya Pont együttműködő partnere. Felajánlása volt, hogy elkészítette a 2017-es Adventi Vásár adventi koszorúját. Köszönjük!


Tatabánya Pont
Rendezvényszervező Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 8. Tatabányai Sörfesztivál 
2022. június 17-18-19.
KATTINTS IDE! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
  Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok