Charlie: Csak a zene van!


Charlie Tatabányán ad koncertet 2013. augusztus 20-án és az énekesnek nemrégen jelent meg új lemeze, Charlie 65 címmel. Útközben értük el Charlie-t, az autóban adott interjút a Tatabánya Pontnak.A fotó 2013. június 16-án Budapesten, a Budavári Sörfesztiválon készült. (fotó: Tatabánya Pont)


Tatabánya Pont: Nemrég jelent meg új lemeze, Charlie 65 címmel. Mit kell tudni erről az albumról? Best of válogatás, vagy új dalokat is tartalmaz?

Charlie: Összefoglalva: 65 éves vagyok, ez az album egy meglepetés volt a zenésztársaimnak, akikkel immár több mint 20 éve zenélek együtt, mint pl. Tátrai Tibor. Egy ajándék, mert szeretnek engem és én is szeretem őket. De egy picit saját magamnak is, hiszen nekünk mindig öröm volt és most is az együtt zenélni. De 4 új dal is készült erre az albumra, amely egyébként nem kapható boltban, csak a koncertjeinken.A fotó 2013. június 16-án Budapesten, a Budavári Sörfesztiválon készült. (fotó: Tatabánya Pont)


Tatabánya Pont: Mit kell tudni a tatabányai koncertjének kísérőzenekarról, az Abrakazabra együttesről? 

Charlie: Legfőképpen azt, hogy egy nagyon jó zenekar. Évek óta dolgozom velük én is, Demjén is, Somló is. Rengeteg dalt tanultak meg és játszanak folyamatosan és kiválóan. Én ugyan a lemezeimet a saját zenekarommal veszem fel, de az Abrakazabra legénységével igazi élmény koncertezni. Az ő jelenlétük egy nagyon jó hangulatú buli záloga.Tatabánya Pont: Mikor volt ezelőtt Tatabányán, vannak-e emlékei, élményei városunkról?

Charlie: Ó, már nagyon régen jártam ott. De rengeteg szép emlékem fűződik ahhoz a koncerthez, számos barátom is van Tatabányáról.A fotó 2013. június 16-án Budapesten, a Budavári Sörfesztiválon készült. (fotó: Tatabánya Pont)


Tatabánya Pont: És mit üzen most a tatabányai rajongóinak, mit várhatnak, akik kijönnek a Szent István Napon a Charlie-koncertre?

Charlie:  Ezek a nyári fesztiválok, koncertek, ünnepek teljesen mások, mint mondjuk egy koncert a Művészetek Palotájában. Itt a közönség kikapcsolódni akar, itt lazább rock’n’rollt játszunk javarészt, de azért a vájtfülűekre is gondolunk, igazi Charlie-zene is fel fog csendülni, hiszen sok zenész különösen kedveli a muzsikánkat, hadd simogassuk kicsit a mienk mellett az ő lelküket is. Hiszen a mi zenénk valódi ZENE, úgy is élvezhető, ha elveszed mellőle a szöveget, az éneket, akkor azonnal kihallani, hogy itt nem 2-3 akkordra épülnek a dalok. A műsorban minden bizonnyal lesznek egyaránt régebbi és újabb dalok is, szeretnék mind a 4, igen, immáron 4 generációnak kedvezni, akik ismerik és szeretik a dalaimat. Azért mondom, hogy minden bizonnyal, mert sosem készítünk előre műsorrendet, mindig azt játsszuk, amit a közönséget elnézve a legjobbnak vélünk, és amit persze mi is élvezünk, hiszen akkor fogja a közönség is igazán élvezni a koncertet!


Holicsek Szilvia Tatabánya Pont
Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

TWITTER

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
 

 

 

 Iratkozz fel az eseményekre!Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok