Információk
vásározók, kézművesek részére


VÁSÁROZÓK, KÉZMŰVESEK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI

68. TATABÁNYAI BÁNYÁSZNAPI VÁSÁR

2016. SZEPTEMBER 2-4.

MÁJUS 1. PARK


Tisztelt Vásározók!


Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából és támogatásával a Tatabánya Pont Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda szervezésében ebben az évben is megrendezi Tatabánya egyik legnagyobb rendezvényét, a hagyományos, az idén immáron 68. Tatabányai Bányásznapi vásárt.
A Május 1. Parkban várjuk a kedves jelentkezőket. A pár évvel ezelőtti felújítás eredményeként egy modern és impozáns helyszínen biztosíthatunk teret a portékáikat bemutató kézműveseknek, vásározóknak.
A látogatók számára ingyenes rendezvény idén is színes programokkal, ill. folyamatos színpadi produkciókkal színesített vásárral bővelkedik majd.

Helyszín: 2800 Tatabánya, Május 1. Park
Időpont: 2018. augusztus 31. - szeptember 2., péntek-vasárnap (3 nap)


A rendezvényen való jelentkezést ill. fizetést nem áll módunkban elfogadni!A háromnapos rendezvényre a korábbi évek tapasztalatai alapján 25.000 látogatót várunk, akik végigjárva az impozáns termékeket felsorakoztató árusítókkal megtelt utcákat, a nagyszínpadnál és a romkocsma színpadnál szerzett élményekkel távoznak. Az eseményre érkezőket idén tűzijátékkal és szalamanderes felvonulással búcsúztatjuk. (A részletes programért kattintson: www.banyasznap.hu)
Ahhoz, hogy a rendezvény a korábbi évekhez hasonlóan sikeres legyen, az Önök segítségére is szükségünk van. Kérjük, színesítse termékeivel, portékájával, puszta megjelenésével rendezvényünket, és találja meg vásárlói körét Tatabányán is!

Felhívjuk figyelmét, hogy az árusoknak a kipakolást követően a területről gépjárműveikkel el kell hagyni a helyszínt. Vállalkozóink részére külön parkolóhelyet biztosítunk. A Május 1. parkra való bejutás, kipakolás, tartózkodás és távozás során a felújított park állagának, minőségének megóvása mindenkinek egyéni felelőssége. Amennyiben egyértelműen bizonyítható, hogy károkozás történt, az eseményről jegyzőkönyv készül, és a helyreállítás költségeit a szervezők a vállalkozó (vásározó, kézműves) részére kiszámlázza.
Az árusítással kapcsolatos hatósági engedélyek (ÁNTSZ, NAV stb.) megléte és érvényessége mindenkinek a saját felelőssége, valamint kérjük, hozzák magukkal a rendezvényre!
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.
A rendezvényen fényképek készülnek, amelyeken Ön is szerepelhet. A szervezők fenntartják a jogot, hogy a nyilvános rendezvényen bárkiről készült fotót a Tatabánya Pont saját és partnerei honlapján, közösségi és offline felületein felhasználják. A rendezvény területén drón használata tilos!
Kedvezőtlen időjárás esetén a rendezvény vagy egy-egy eleme elmaradhat. Esőnap nincs. Megértésüket köszönjük.
A rendezvény ingyenes!

Szeretettel várjuk!


Keresekedők és vendéglátósok és kereskedők részére információ:
http://tatabanyapont.hu/tartalmak/informaciok_kereskedok_es_vendeglatosok_reszere


Képek a 2014-es Bányásznaprólwww.banyasznap.hu

Ízelítő videó a 2015-ben felújított Május 1. parkról.


A rövid bemutató videó 2015. július 12-én készült a park megnyitóján, a Piramis koncerten.

Tatabánya Pont
Rendezvényszervező Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 8. Tatabányai Sörfesztivál 
2022. június 17-18-19.
KATTINTS IDE! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
  Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok