Információk
vásározók, kézművesek részére


VÁSÁROZÓK, KÉZMŰVESEK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI

66. BÁNYÁSZNAPI VÁSÁR – TATABÁNYA
2016. SZEPTEMBER 2-4. - MÁJUS 1. PARK


Tisztelt Vásározók!


Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata megbízásából a Tatabánya Pont Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda szervezésében ebben az évben is megrendezi Tatabánya egyik legnagyobb rendezvényét, a hagyományos, az idén immáron 66. Bányásznapi vásárt.
Idén újra, a már jól megszokott, ám felújított és 2015-ben átadott Május 1. Parkban várjuk a kedves jelentkezőket. A felújítás eredményeként egy modern és impozáns helyszínen biztosíthatunk teret a portékáikat bemutató kézműveseknek, vásározóknak.
A látogatók számára ingyenes rendezvény idén is színes programokkal, ill. folyamatos színpadi produkciókkal színesített vásárral bővelkedik majd.

Helyszín: 2800 Tatabánya, Május 1. Park
Időpont: 2016. szeptember 2-4., péntek-vasárnap (3 nap)

Jelentkezés:
Munkatársunktól megkapott jelentkezési lapot kitöltve és beküldve a „66. Bányásznap” tárgy megjelölésével legkésőbb 2016. augusztus 12-ig.
- Postai úton: Agora Nonprofit Kft. - Tatabánya Pont Rendezvényszervező Iroda,
2800 Tatabánya, Szent Borbála tér 1.
- E-mail: vasarszervezes@tatabanyapont.hu

A bérleti díj befizetése legkésőbb 2016. augusztus 18-ig lehetséges
- átutalással: Agora Nonprofit Kft. Tatabánya Pont - Számlaszám: MKB 10300002-10592029-49020137, megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni: „66. Bányásznap + NÉV”
- készpénzzel: A Vértes Agorája épületében a Tatabánya Pont irodájában
(2800 Tatabánya, Szent Borbála tér 1.)

A rendezvényen való jelentkezést ill. fizetést nem áll módunkban elfogadni!A háromnapos rendezvényre a korábbi évek tapasztalatai alapján 25.000 látogatót várunk, akik végigjárva az impozáns termékeket felsorakoztató árusítókkal megtelt utcákat, a nagyszínpadnál és a romkocsma színpadnál szerzett élményekkel távoznak. Az eseményre érkezőket idén tűzijátékkal és szalamanderes felvonulással búcsúztatjuk. (A részletes programért kattintson: www.banyasznap.hu)
Ahhoz, hogy a rendezvény a korábbi évekhez hasonlóan sikeres legyen, az Önök segítségére is szükségünk van. Kérjük, színesítse termékeivel, portékájával, puszta megjelenésével rendezvényünket, és találja meg vásárlói körét Tatabányán is!

A szervezők által kijelölt árusítási területet 2016. szeptember 2-án 8:00-tól lehet elfoglalni. Kérjük, szeptember 2-én, 15 órára a kipakolással mindenki készüljön el! Felhívjuk figyelmét, hogy az árusoknak a kipakolást követően a területről gépjárműveikkel el kell hagyni a helyszínt. Vállalkozóink részére külön parkolóhelyet biztosítunk. A Május 1. parkra való bejutás, kipakolás, tartózkodás és távozás során a felújított park állagának, minőségének megóvása mindenkinek egyéni felelőssége. Amennyiben egyértelműen bizonyítható, hogy károkozás történt, az eseményről jegyzőkönyv készül, és a helyreállítás költségeit a szervezők a vállalkozó (vásározó, kézműves) részére kiszámlázza.
Az árusítással kapcsolatos hatósági engedélyek (ÁNTSZ, NAV stb.) megléte és érvényessége mindenkinek a saját felelőssége, valamint kérjük, hozzák magukkal a rendezvényre!


A rendezvényről, vásárról további információ kérhető:
Somogyi Szandra:
Munkanapokon 9-17 óra között: vezetékes telefon: 06-34-688-188
Munkanapokon 9-17 óra között: mobil telefon: 06-20/217-2233
e-mail: somogyi.szandra@tatabanyapont.hu


Képek a 2014-es Bányásznaprólwww.banyasznap.hu

Ízelítő videó a 2015-ben felújított Május 1. parkról.


A rövid bemutató videó 2015. július 12-én készült a park megnyitóján, a Piramis koncerten.

Tatabánya Pont
Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán!
SZENT ISTVÁN NAP2018. augusztus 20., hétfő


RÉSZLETES PROGRAM ITT.

 68. TATABÁNYAI BÁNYÁSZNAP
RÉSZLETES PROGRAM ITT.


Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE


Foglalj időben szállást a
68. Tatabányai Bányásznap idejére!
Érdemes!
Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont

 

 

 Iratkozz fel az eseményekre!Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 


 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok