A Nuklea győzött a tatabányai zenei döntőn

A Peron Music Alapítvány 17. alkalommal hirdette meg tehetségkutató versenyét, amelynek 2012. szeptember 15-én volt a tatabányai döntője. Az ország minden sarkából érkeztek zenekarok. Műfajok tekintetében a rocktól a metálig minden kínálat megtalálható volt. Az egész napos programban a két dalt adtak elő zsűri előtt. Újfalusi Gábor (Magyar Művelődési Intézet), Szebeni János zenész, a Pécsi Start Tehetségkutató igazgatója, Ruff Ferenc zenetanár, a Paksi tehetségkutató igazgatója, Schneider Zoltán és Gátos Iván a Váczi Eszter Quartet tagjai kísérték figyelemmel az együttesek törekvéseit.


Mindenki egyszerre a döntőn (További képekért kattintson a fotóra! Érdemes!)

A feltörekvő zenészek versenyét az idén a csepeli Nuklea zenekar nyerte igen megnyerő produkcióval. A második helyezett HASZÜNA a fesztiválok kedvelt zenekara lehet igényes, és hangulatos műsorával. A fiatal A Plateful of Joy zenekar a harmadik helyezést kapta. Különdíjat kapott a soproni Soundgold, a budapesti Zaphod és a békéscsabai Black Band.


A nyertes Nuklea zenekar (További képekért kattintson a fotóra! Érdemes!)

A Nuklea és a HASZÜNA október 7-én játszik majd a HANGFOGLALÁS tehetségkutató nemzeti döntőjén, Budapesten. A díjazottak hangfelvételek elkészítésére, fellépésekre kaptak lehetőséget, illetve minden előadó egy daláról felvétel készült, amely hamarosan látható lesz a Youtube csatornán – nyilatkozta Cserteg István, a program szervezője.


A második helyezett HASZÜNA (További képekért kattintson a fotóra! Érdemes!)Tatabánya Pont
Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

TWITTER

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
 

 

 

 Iratkozz fel az eseményekre!Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok