A kikapcsolódás támogatója az Exedy Dynax


Az Exedy Dynax Europe Kft. 1993-ban alakult meg Tatabányán Daikin-Bákány Tengelykapcsoló Gyártó Kft-ként. Nevét 1998-ban először Euro Exedy Kft-re, majd 2009-ben Exedy Dynax Kft-re változtatta. Kezdetekben a társaság japán – magyar vegyes tulajdonban volt, azonban 1997-ben az Exedy cégcsoport lett a kizárólagos tulajdonos.A társaság surlódóbetétek gyártásával és a cégcsoport által a világ más tájain gyártott termékek európai forgalmazásával foglalkozik. A cégcsoport által gyártott alkatrészek megtalálhatóak többek között a Suzuki, Toyota, Nissan és a Daimler cégcsoport termékeiben is.
A növekvő vevői igények kielégítésére 2009-ben saját telephelyet vásárolt, ahol lehetőség van tevékenységi körének bővítésére. A társaság fejlődése 2014-ben új pontjához ért, mert megkezdődött a gyártási kapacitás bővítése egy teljesen új gyártócsarnok és több új gyártósor építésével. A fejlődés részeként a korábbi 39 fős létszámot több ütemben 190 főre növeli a cég 2016 tavaszáig. A megnyíló üzem kapacitásait figyelembe véve a cégcsoport az automata váltók piacán közel 40 %-os részesedést ér el termékkörével.Az Exedy csoport 1950 óta képviseli a minőséget és megbízhatóságot Japánban és a világpiacon, ahol összesen 17 533 kollégával igyekszik megfelelni ügyfelei igényeinek.A cég gyártócsarnoka a Tatabányai Ipari Parkban, a Búzavirág útról nyíló Szarkaláb úton található. Úgy részlegüket 2015. szeptemberében indítják, az új csarnok avatására 2015. szeptember 4-én kerül sor, ahová 130 új munkatársat keresnek. Az Exedy csoport fontosnak gondolja, hogy szerepet vállaljon a tatabányai kulturális élet támogatásában, így arany fokozatú támogatója az Agora Nonprofit Kft-nek, kiemelten a nagy közösségi rendezvényeknek Tatabányán.

Ha jó állást keres, látogasson el a 65. Tatabányai Bányásznapra 2015. szeptember 4-6. között és keresse az Exedy-Dynax standját!


www.banyasznap.hu


Tatabánya Pont
Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán! 


 


KÖVESSEN MINKET
KÖZÖSSÉGI OLDALAINKON!

FACEBOOK

INSTAGRAM

TWITTER

YOUTUBE

Szálláshelyek:


TATABÁNYA


TATABÁNYA KÖRNYÉKE

Turul-madárGerecse Kapuja Látogatóközpont
 

 

 

 Iratkozz fel az eseményekre!Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 

 


 


Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok