A Bárdos nyerte a Magyarország, szeretlek! vetélkedőt


2013. szeptember 28-29én "Itthon vagy! Magyarország, szeretlek!" címmel nagyszabású programsorozatot rendeztek szerte az országban. Tatabánya nemcsak programjában, de címében is csatlakozott az országos rendezvényhez, melynek középpontjában hazánk és térségünk kultúrája állt.
A kétnapos rendezvényen az Árpád és a Bárdos gimnázium egy-egy csapata az ügyességi vetélkedők mellett Tatabánya és térsége történelméből, kultúrájából és sporttörténetéből mérte össze tudását. A feladatokban segítségül meghívott vendégek is részt vettek, akiket városunk neves személyiségei közül választottak ki.Az Árpád Gimnázium csapatát így Balatoni Monika államtitkár, Ollé János adjunktus, Simó Lajos kézilabdázó, Pap István gépészmérnök és Saltzer Géza, megyei Prímadíjas ének-zene szakértő segítette, míg a Bárdos tanulóit Csernoviczky Éva olimpikon, Becker Tibor jogász, Meleg Gábor tanár, Pataki Gábor riporter és Szabó Kitti, a népszerű sorozatból, a Barátok Köztből ismert színésznő támogatta. Szombaton az Árpád téren műveltségi vetélkedőn mérték össze tudásukat a gimnazisták és csapatuk, majd a napot utcabál zárta, az X-Faktorból ismert Szirota Dzsenifer és zenekara fellépésével.
Vasárnap a Csónakázó-tónál az ügyességi feladatoké volt a főszerep, melyet a Múltunk és Jövőnk Egyesület, valamint Illyés Roland és Gazdag Kriszta, a Forrás Rádió műsorvezetői vezettek.
Végül a kétnapos vetélkedőt a Bárdos Gimnázium csapata nyerte. A rendezvényt este a Bányász Táncegyüttes tűztánca, majd a tó körüli fáklyás örömmenet zárta, a pásztortűz pedig 21.30-kor lobbant fel.


Tatabánya Pont
Rendezvényszervező és Turisztikai Iroda


Szeretettel várjuk Tatabányán!Turul-madárFigyelem!
Építkezés zajlik a Turul-madár

melletti parkolóban és környékén.
Kérjük,
IDE KATTINTVA
tájékozódjon, mielőtt ellátogat az emlékműhöz.
Az építkezés ideje alatt is látogatható a Turul parkerdő!Látványterv


 


Jó szerencsét! Emlékév
2016. december 24.-2017. október 8.
KATTINTSON IDE! 

 Iratkozz fel az eseményekre!Vasalt mászóút,

via ferrata Tatabányán

 

 


 

  

 


 

Feliratkozás hírlevélre

Email cím:

Agora Nonprofit Kft.-Tatabánya Pont | Telefonszámunk: (+36 34) 688.188 | Közérdekű adatok